Auf die Merkliste
INCI:Butyrospermum Parkii Butter (or) Butyrospermum Parkii Oil
Unt de shea rafinat, lichid, care poate fi utilizat fără a fi încălzit înainte de utilizare. Conține o cantitate mare de fracțiune nesaponificabilă, triterpene, esteri și vitamina F. Este utilizat în diverse aplicații, cum ar fi: cosmetice pentru îngrijirea pielii și a părului, machiaj, baie și antiperspirante.
Aplicații
Personal Care
Cosmetice decorative, Îngrijirea părului, Curățare și styling, Îngrijirea pielii și a corpului