Nordmann Produse COSMACOL® ELI

COSMACOL® ELI

Furnizor:Sasol
Emolienți
Auf die Merkliste
INCI:C12-13 Alkyl Lactate
ester al acidului lactic, un emolient puternic cu efect ușor keratolitic, un solubilizant; în produsele cosmetice detergente acționează similar cu Cocamide DEA, COSMACOL® ELI este un emolient polar versatil, potrivit atât pentru preparatele de spălare, cât și pentru cele de îngrijire a pielii. Acest ester prezintă un efect caracteristic acidului lactic – ușor keratolitic și hidratant, potrivit pentru toate tipurile de piele, de la uscată la grasă.
COSMACOL® ELI are un efect de îngroșare asupra sistemelor SLES/betaină și are un efect anti-iritant. Poate fi utilizat în toate tipurile de produse cosmetice, inclusiv în gamele destinate pielii delicate și atopice.
COSMACOL® ELI este un ingredient care reduce delicat mirosul, ceea ce permite utilizarea unor cantități mai mici de substanțe cu un astfel de efect în antiperspirante și deodorante.
COSMACOL® ELI este utilizat, de asemenea, ca ingredient de umectare și dispersare în produsele de machiaj.

Aplicații

Personal Care
Cosmetice decorative, Îngrijirea părului, Curățare și aranjare, Îngrijirea pielii și a corpului
Această pagină a fost tradusă cu ajutorul inteligenței artificiale.