Nordmann Ürünler Sericina P

Sericina P

Tedarikçi:Deimos / Variati
Aktif bileşenler
Auf die Merkliste
INCI:Hydrolyzed Sericin
Tekstil endüstrisinin ipek atıklarından elde edilen İpek Proteini (serisin), olağanüstü nemlendirici, koruyucu ve yumuşatıcı özelliklere sahiptir. Cilt keratini ile güçlü afinitesi vardır.

Başvurular

Personal Care
Saç Bakımı, Makyaj, Cilt Bakımı, Tuvalet Malzemeleri
Bu sayfa otomatik olarak çevrilmiştir.