Auf die Merkliste
INCI:Butyrospermum Parkii Butter (or) Butyrospermum Parkii Oil
Kullanmadan önce ısıtmaya gerek kalmadan kullanılabilen rafine, sıvı shea yağı. Büyük miktarda sabunlaşmayan fraksiyon, triterpenler, esterler ve F vitamini içerir. Cilt ve saç bakım kozmetikleri, makyaj, banyo ve ter önleyiciler gibi çeşitli uygulamalarda kullanılır.
Başvurular
Personal Care
Dekoratif Kozmetik, Saç Bakımı, Temizlik ve Şekillendirme, Cilt ve Vücut Bakımı