Auf die Merkliste
INCI:C12-13 Alkyl Lactate
Laktik asit esteri, hafif keratolitik etkiye sahip güçlü bir yumuşatıcı ve bir çözündürücüdür; deterjanlı kozmetik ürünlerinde Cocamide DEA, COSMACOL ve® ile benzer şekilde etki gösterir. ELI, hem yıkama hem de cilt bakımı preparatları için uygun, çok yönlü bir polar yumuşatıcıdır. Bu ester, laktik aside özgü belirli bir etkiye sahiptir – hafif keratolitik ve nemlendiricidir; kuru ciltlerden yağlı ciltlere kadar tüm cilt tipleri için uygundur.
COSMACOL® ELI, SLES/Betain sistemleri üzerinde koyulaştırıcı etkiye sahiptir ve tahriş önleyici etkiye sahiptir. Hassas ve atopik ciltler için üretilen seriler dahil olmak üzere tüm kozmetik türlerinde kullanılabilir.
COSMACOL® ELI, kokuyu nazikçe azaltan bir bileşendir; bu sayede ter önleyiciler ve deodorantlarda bu etkiye sahip maddelerin daha az miktarda kullanılması sağlanır.
COSMACOL® ELI, makyaj ürünlerinde ıslatıcı ve dağıtıcı bileşen olarak da kullanılır.
COSMACOL® ELI, SLES/Betain sistemleri üzerinde koyulaştırıcı etkiye sahiptir ve tahriş önleyici etkiye sahiptir. Hassas ve atopik ciltler için üretilen seriler dahil olmak üzere tüm kozmetik türlerinde kullanılabilir.
COSMACOL® ELI, kokuyu nazikçe azaltan bir bileşendir; bu sayede ter önleyiciler ve deodorantlarda bu etkiye sahip maddelerin daha az miktarda kullanılması sağlanır.
COSMACOL® ELI, makyaj ürünlerinde ıslatıcı ve dağıtıcı bileşen olarak da kullanılır.
Başvurular
Personal Care
Dekoratif Kozmetik Ürünleri, Saç Bakımı, Temizlik ve Şekillendirme, Cilt ve Vücut Bakımı