Auf die Merkliste
INCI:Butyrospermum Parkii Butter (or) Butyrospermum Parkii Oil
Префињена, течна шеа путер која се може користити без потребе за загревањем пре употребе. Садржи велику количину несaponификоване фракције, тритерпена, естера и витамина Ф. Користи се у разним применама, као што су: козметика за негу коже и косе, шминка, средства за купање и антиперспиранси.
Апликације
Personal Care
Декоративна козметика, Нега косе, Чишћење и стилизовање, Нега коже и тела