COSMACOL® ELI

Добављач:Sasol
Емолијенти
Auf die Merkliste
INCI:C12-13 Alkyl Lactate
естер млечне киселине, снажан емолијент са благо кератолитичким ефектом, солибилизатор; у детергентској козметици делује слично као Cocamide DEA, COSMACOL® ELI је свестрани поларни емолијент, погодан и за препарате за прање и за негу коже. Овај естер има одређени карактеристичан ефекат млечне киселине – благо кератолитички и хидратантан, погодан за све типове коже, од суве до масне.
COSMACOL® ELI има ефекат згушњавања на SLES/бетаин системима и има анти-иритантни ефекат. Може се користити за све врсте козметике, укључујући линије за осетљиву и атопичну кожу.
COSMACOL® ELI је састојак који нежно смањује мирис, што омогућава употребу мањих количина супстанци са таквим ефектом у антиперспирантима и дезодорансима.
COSMACOL® ELI се такође користи као састојак за влажење и дисперзију у шминги.

Апликације

Personal Care
Декоративна козметика, Нега косе, Чишћење и стилизовање, Нега коже и тела
Ова страница је преведена помоћу вештачке интелигенције.