Auf die Merkliste
INCI:Butyrospermum Parkii Butter (or) Butyrospermum Parkii Oil
Finomított, folyékony shea vaj, amely felhasználás előtt nem kell felmelegíteni. Nagy mennyiségű el nem szappanosítható frakciót, triterpéneket, észtereket és F-vitamint tartalmaz. Különböző alkalmazásokban használják, mint például: bőr- és hajápoló kozmetikumok, smink, fürdő és izzadásgátlók.
Alkalmazások
Personal Care
Dekoratív kozmetikumok, Hajápolás, Tisztítás és styling, Bőr- és testápolás