Auf die Merkliste
INCI:Butyrospermum Parkii Butter (or) Butyrospermum Parkii Oil
Εξευγενισμένο, υγρό βούτυρο καριτέ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται να θερμανθεί πριν από τη χρήση. Περιέχει μεγάλη ποσότητα μη σαπωνοποιήσιμου κλάσματος, τριτερπένια, εστέρες και βιταμίνη F. Χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές, όπως: καλλυντικά για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, μακιγιάζ, μπάνια και αντιιδρωτικά.
Εφαρμογές
Personal Care
Διακοσμητικά καλλυντικά, Φροντίδα μαλλιών, Καθαρισμός και styling, Φροντίδα δέρματος και σώματος