Auf die Merkliste
INCI:C12-13 Alkyl Lactate
εστέρας γαλακτικού οξέος, ένα ισχυρό μαλακτικό με ελαφρώς κερατολυτική δράση, διαλυτοποιητής· στα απορρυπαντικά καλλυντικά λειτουργεί παρόμοια με την κοκαμίδη DEA, COSMACOL® Το ELI είναι ένα ευέλικτο πολικό μαλακτικό, κατάλληλο τόσο για προϊόντα καθαρισμού όσο και για προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Αυτός ο εστέρας έχει μια χαρακτηριστική δράση του γαλακτικού οξέος – ήπια κερατολυτική και ενυδατική, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, από ξηρό έως λιπαρό.
Το COSMACOL® ELI έχει πυκνωτική δράση στα συστήματα SLES/βεταΐνης και αντιερεθιστική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους καλλυντικών, συμπεριλαμβανομένων των σειρών για ευαίσθητο και ατοπικό δέρμα.
COSMACOL® Το ELI είναι ένα συστατικό που μειώνει απαλά την οσμή, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση μικρότερων ποσοτήτων ουσιών με τέτοια δράση σε αντιιδρωτικά και αποσμητικά.
COSMACOL® Το ELI χρησιμοποιείται επίσης ως συστατικό διαβροχής και διασποράς στο μακιγιάζ.
Το COSMACOL® ELI έχει πυκνωτική δράση στα συστήματα SLES/βεταΐνης και αντιερεθιστική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους καλλυντικών, συμπεριλαμβανομένων των σειρών για ευαίσθητο και ατοπικό δέρμα.
COSMACOL® Το ELI είναι ένα συστατικό που μειώνει απαλά την οσμή, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση μικρότερων ποσοτήτων ουσιών με τέτοια δράση σε αντιιδρωτικά και αποσμητικά.
COSMACOL® Το ELI χρησιμοποιείται επίσης ως συστατικό διαβροχής και διασποράς στο μακιγιάζ.
Εφαρμογές
Personal Care
Διακοσμητικά καλλυντικά, Φροντίδα μαλλιών, Καθαρισμός και περιποίηση, Φροντίδα δέρματος και σώματος