Auf die Merkliste
INCI:Butyrospermum Parkii Butter (or) Butyrospermum Parkii Oil
Rafinované tekuté bambucké máslo, které lze používat bez nutnosti zahřívání před použitím. Obsahuje velké množství nezmýdelnitelné frakce, triterpenů, esterů a vitaminu F. Používá se v různých aplikacích, například v kosmetice pro péči o pleť a vlasy, v make-upu, v koupelích a antiperspirantech.
Aplikace
Personal Care
Dekorativní kosmetika, Péče o vlasy, Čištění a styling, Péče o pleť a tělo