Nordmann Produkty COSMACOL® ELI

COSMACOL® ELI

Dodavatel:Sasol
Změkčující látky
Auf die Merkliste
INCI:C12-13 Alkyl Lactate
ester kyseliny mléčné, silný změkčující prostředek s mírným keratolytickým účinkem, solubilizátor; v čisticích kosmetických přípravcích působí podobně jako Cocamide DEA, COSMACOL®. ELI je univerzální polární změkčující látka, vhodná jak pro mycí přípravky, tak pro přípravky k péči o pleť. Tento ester má určitý charakteristický účinek kyseliny mléčné – mírně keratolytický a zvlhčující, vhodný pro všechny typy pleti, od suché po mastnou.
COSMACOL® ELI má zahušťující účinek na systémy SLES/betain a působí proti podráždění. Lze jej použít ve všech typech kosmetických přípravků, včetně řad pro citlivou a atopickou pokožku.
COSMACOL® ELI je složka, která šetrně redukuje zápach, což umožňuje použití menších množství látek s takovým účinkem v antiperspirantech a deodorantech.
COSMACOL® ELI se také používá jako smáčecí a dispergační složka v make-upu.

Aplikace

Personal Care
Dekorativní kosmetika, Péče o vlasy, Čištění a úprava vzhledu, Péče o pleť a tělo
Tato stránka byla přeložena pomocí umělé inteligence.