Sericina P

Този продукт е наличен във всички държави, в които се разпространява.:Deimos / Variati
Активни съставки
Auf die Merkliste
INCI:Hydrolyzed Sericin
Копринен протеин (серицин), получен от копринени отпадъци от текстилната промишленост, притежаващ забележителни овлажняващи, защитни и кондициониращи свойства. Силно сродство с кератина на кожата.

Запазено в любими

Personal Care
Грижа за косата, Грим, Грижа за кожата, Тоалетни принадлежности
Тази страница е преведена автоматично