Lipex 205™

Този продукт е наличен във всички държави, в които се разпространява.:AAK
Емолиенти, масла, масла
Auf die Merkliste
INCI:Butyrospermum Parkii Butter (or) Butyrospermum Parkii Oil
Рафинирано, течно масло от карите, което може да се използва, без да се загрява преди употреба. Съдържа голямо количество несапунифицируема фракция, тритерпени, естери и витамин F. Използва се в различни приложения, като: козметика за грижа за кожата и косата, грим, вана и антиперспиранти.

Запазено в любими

Personal Care
Декоративна козметика, Грижа за косата, Почистване и стилизиране, Грижа за кожата и тялото
Тази страница е преведена автоматично