Auf die Merkliste
INCI:Butyrospermum Parkii Butter (or) Butyrospermum Parkii Oil
Rafinowane, płynne masło shea, które może być używane bez konieczności podgrzewania przed użyciem. Zawiera dużą ilość niezmydlającej się frakcji, triterpeny, estry i witaminę F. Ma wiele zastosowań, takich jak: kosmetyki do pielęgnacji skóry i włosów, makijażu, kąpieli i antyperspiranty.
Zastosowanie
Personal Care
Kosmetyki dekoracyjne, Pielęgnacja włosów, Czyszczenie i stylizacja, Pielęgnacja skóry i ciała